Profielen

Van hoog naar laag sorteren

Profielen

Ontdek het uitgebreide assortiment van Deceuninck Deforce, dé specialist in aluminium profielen van 6 meter die gemakkelijk op maat te zagen zijn. Of u nu op zoek bent naar L-profielen, Z-profielen, platte profielen, buisprofielen, H-profielen, T-profielen, U-profielen of andere varianten, wij hebben precies wat u nodig heeft!

Onze aluminium profielen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes, waardoor u de flexibiliteit heeft om de perfecte pasvorm te vinden voor uw project. Of u nu een grote constructie bouwt of een kleine reparatie uitvoert, onze profielen zijn ontworpen om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Kan u online niet meteen het juiste profiel of plaat terugvinden? Neem dan contact op met ons. Bij onze medewerkers kunt u steeds terecht voor meer informatie.

Met onze hoogwaardige aluminium profielen geniet u van talloze voordelen. Onze profielen zijn duurzaam en bestand tegen de tand des tijds, waardoor ze een langdurige oplossing bieden voor uw bouw- en constructiebehoeften. Ze zijn ook lichtgewicht en eenvoudig te hanteren, waardoor de installatie een fluitje van een cent is.

Bij Deceuninck Deforce begrijpen we dat maatwerk belangrijk is. Daarom bieden we een ruime keuze aan aluminium profielen in ons assortiment. Of u nu een specifieke vorm, lengte of dikte nodig heeft, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze profielen kunnen eenvoudig worden verzaagd tot de gewenste afmetingen, zodat u ze naadloos kunt integreren in uw project.

Kies voor Deceuninck Deforce als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige aluminium profielen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons deskundige team u begeleiden bij het kiezen van de juiste profielen voor uw specifieke behoeften. Ontdek de mogelijkheden van onze veelzijdige aluminium profielen en maak uw project compleet met de perfecte pasvorm en functionaliteit.

Vacatures

  • Je komt terecht in een KMO waar een variabel takenpakket op je ligt te wachten met ruimte voor eigen initiatief.
    Je leert van bij de start de kneepjes van het vak en onze producten door een combinatie van on the job training en opleidingen.
    Hierbij kan je op de ondersteuning rekening van jouw gemotiveerde collega’s, een band die verder wordt aangescherpt door tal van teamactiviteiten: BBQ, Teambuilding, drinks,…

Snel een oplossing nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren!