Huishoudtoestellen

Van hoog naar laag sorteren

Huishoudtoestellen

Bij Deceuninck-Deforce, uw specialist in meubel- en deurbeslag, bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment aan beslagoplossingen, maar we hebben ook een speciale focus op hoogwaardige huishoudtoestellen, inbouwkoelkasten, medicijnkoelkasten en inbouwtoestellen. We begrijpen dat elk detail in een huis telt, en daarom streven we ernaar om u de beste oplossingen te bieden voor uw huishoudelijke behoeften.

Bij Deceuninck-Deforce begrijpen we dat kwaliteit, functionaliteit en esthetiek van groot belang zijn bij het kiezen van de juiste huishoudtoestellen. Onze expertise in meubel- en deurbeslag heeft ons in staat gesteld om ook een uitstekende selectie van inbouwkoelkasten, medicijnkoelkasten en inbouwtoestellen aan te bieden. Wij zijn er trots op om u complete oplossingen te bieden voor een perfect georganiseerd en efficiënt huis.

Aarzel niet om ons assortiment huishoudtoestellen te ontdekken. Heeft u vragen of behoefte aan advies? Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossingen voor uw huishouden.

Kies voor Deceuninck-Deforce, uw partner in meubel- en deurbeslag en specialist in hoogwaardige huishoudtoestellen, inbouwkoelkasten, medicijnkoelkasten en inbouwtoestellen. Samen maken we uw huis functioneel en prachtig!

Vacatures

  • Je komt terecht in een KMO waar een variabel takenpakket op je ligt te wachten met ruimte voor eigen initiatief.
    Je leert van bij de start de kneepjes van het vak en onze producten door een combinatie van on the job training en opleidingen.
    Hierbij kan je op de ondersteuning rekening van jouw gemotiveerde collega’s, een band die verder wordt aangescherpt door tal van teamactiviteiten: BBQ, Teambuilding, drinks,…

Snel een oplossing nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren!