Profielen & Decoratieve platen

Van hoog naar laag sorteren

Profielen & Decoratieve platen

Diverse profielen en decoratieve platen in verschillende formaten en diktes verkrijgbaar in onze winkel en de webshop.

Kan u online niet meteen het juiste profiel of plaat terugvinden? Neem dan contact op met ons. Bij onze medewerkers kunt u steeds terecht voor meer informatie.

Welkom bij Deceuninck-Deforce! Wij zijn dé specialist in profielen en decoratieve platen voor professionele toepassingen. Met onze hoogwaardige producten bieden wij een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden om uw interieur en exterieur een stijlvolle en functionele uitstraling te geven.

Onze profielen zijn vervaardigd uit duurzame materialen van topkwaliteit. Of u nu op zoek bent naar profielen voor ramen, deuren, gevels of andere constructies, wij hebben de oplossing die aan uw specifieke behoeften voldoet. Onze profielen bieden niet alleen een esthetische meerwaarde, maar zijn ook energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. Met ons uitgebreide gamma aan kleuren en afwerkingen kunt u de perfecte match vinden voor elke stijl en smaak.

Naast profielen bieden wij ook een ruim assortiment aan decoratieve platen. Deze platen zijn ideaal voor het creëren van sfeer en het accentueren van bepaalde ruimtes in uw interieur. Of u nu op zoek bent naar platen voor wandbekleding, plafonds of andere decoratieve toepassingen, wij hebben een breed scala aan mogelijkheden beschikbaar. Onze decoratieve platen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en texturen, zodat u uw eigen unieke en persoonlijke touch aan uw ruimte kunt geven.

Bij Deceuninck-Deforce hebben we een team van experts klaarstaan om u te voorzien van professioneel advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste profielen en decoratieve platen voor uw project.

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment aan profielen en decoratieve platen op onze website. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Met Deceuninck-Deforce kunt u rekenen op hoogwaardige producten, vakmanschap en een uitstekende service. Maak van uw interieur en exterieur iets bijzonders met onze profielen en decoratieve platen!

Vacatures

  • Je komt terecht in een KMO waar een variabel takenpakket op je ligt te wachten met ruimte voor eigen initiatief.
    Je leert van bij de start de kneepjes van het vak en onze producten door een combinatie van on the job training en opleidingen.
    Hierbij kan je op de ondersteuning rekening van jouw gemotiveerde collega’s, een band die verder wordt aangescherpt door tal van teamactiviteiten: BBQ, Teambuilding, drinks,…

Snel een oplossing nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren!