Werkvlakken en spatwaterbescherming

Van hoog naar laag sorteren

Werkvlakken en spatwaterbescherming

Bent u op zoek naar hoogwaardige werkvlakken en spatwaterbescherming voor uw keuken, badkamer of andere ruimtes? Bij Deceuninck-Deforce hebben we precies wat u nodig heeft! Onze uitgebreide collectie biedt niet alleen functionele oplossingen, maar ook esthetisch aantrekkelijke mogelijkheden om uw interieur te verfraaien.

Onze Werkvlakken: Duurzaamheid en Stijl Hand in Hand

Onze werkvlakken zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Of u nu een moderne uitstraling wenst of eerder de voorkeur geeft aan een klassieke look, bij Deceuninck-Deforce hebben we diverse stijlen en kleuropties om aan uw specifieke smaak te voldoen. Onze werkvlakken zijn niet alleen bestand tegen slijtage en krassen, maar ook eenvoudig te onderhouden, zodat ze jarenlang meegaan en er als nieuw blijven uitzien.

Spatwaterbescherming: Bescherming voor Stijlvolle Interieurs

Naast onze prachtige werkvlakken bieden we ook spatwaterbescherming die naadloos aansluit bij uw werkbladen. Onze spatwaterbescherming is niet alleen functioneel om uw muren te beschermen tegen vocht en vlekken, maar ook een decoratief element dat uw interieur verfraait. Met diverse afwerkingen en kleuren kunt u de perfecte spatwaterbescherming kiezen die harmonieus samengaat met uw keuken- of badkamerontwerp.

Wacht niet langer! Bezoek onze website om ons uitgebreide assortiment werkvlakken en spatwaterbescherming te ontdekken. Bij Deceuninck-Deforce staan we klaar om u te helpen uw interieurdromen te realiseren met onze hoogwaardige en stijlvolle oplossingen. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Vacatures

  • Je komt terecht in een KMO waar een variabel takenpakket op je ligt te wachten met ruimte voor eigen initiatief.
    Je leert van bij de start de kneepjes van het vak en onze producten door een combinatie van on the job training en opleidingen.
    Hierbij kan je op de ondersteuning rekening van jouw gemotiveerde collega’s, een band die verder wordt aangescherpt door tal van teamactiviteiten: BBQ, Teambuilding, drinks,…

Snel een oplossing nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren!