Leefruimteoplossingen

Van hoog naar laag sorteren
Loading...
Filteren
Winkelmogelijkheden
Enkel of dubbel
Tafelbeslag
Toepassing

Leefruimteoplossingen

Bij Deceuninck-Deforce begrijpen we het belang van een goed georganiseerde en functionele leefruimte. Daarom presenteren we trots onze uitgebreide collectie leefruimteoplossingen, met een focus op uitrusting voor kledingkasten en garderobes, garderobehaken, bedbeslag, multimediaopberging en ladders. Ontdek hoe onze praktische en stijlvolle oplossingen jouw leefruimte naar een hoger niveau kunnen tillen.

Slimme Uitrusting voor Kledingkasten en Garderobes

Maak van jouw kledingkast een georganiseerde oase met onze slimme uitrustingsopties. Van handige planken en lade-indelingen tot uittrekbare kledingroedes, onze oplossingen zorgen voor een overzichtelijke en gemakkelijk toegankelijke garderobe.

 

Stijlvolle en Functionele Garderobehaken

Houd jouw gang netjes en opgeruimd met onze stijlvolle garderobehaken. Of je nu jassen, tassen of hoeden moet ophangen, onze haken voegen een vleugje elegantie toe aan jouw entree en helpen alles georganiseerd te houden.

 

Comfortabel en Duurzaam Bedbeslag

Geef jouw slaapkamer een upgrade met ons comfortabele en duurzame bedbeslag. Van lattenbodems tot verstelbare bedpoten, onze oplossingen zorgen voor een goede nachtrust en verlengen de levensduur van jouw bed.

Multimediaopberging: Orde in Jouw Entertainmentruimte

Bij Deceuninck-Deforce begrijpen we dat een georganiseerde multimediaopberging essentieel is om van jouw woonruimte een comfortabele en ontspannen omgeving te maken. Daarom presenteren we met trots onze uitgebreide collectie oplossingen voor het opbergen van cd's, dvd's en andere multimedia. Ontdek hoe onze handige en stijlvolle opbergsystemen jouw multimedia-ervaring naar een hoger niveau tillen.

 

Veilige en Stevige Ladders

Of het nu gaat om het bereiken van hoge planken of het uitvoeren van klusjes rondom het huis, onze ladders bieden de perfecte oplossing. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn ze veilig en stevig voor verschillende toepassingen.

Maak vandaag nog gebruik van onze leefruimteoplossingen en ervaar een geoptimaliseerde leefruimte die aan al jouw behoeften voldoet. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen creëren we een functionele en georganiseerde leefomgeving die jouw leven gemakkelijker maakt.

Vacatures

  • Je komt terecht in een KMO waar een variabel takenpakket op je ligt te wachten met ruimte voor eigen initiatief.
    Je leert van bij de start de kneepjes van het vak en onze producten door een combinatie van on the job training en opleidingen.
    Hierbij kan je op de ondersteuning rekening van jouw gemotiveerde collega’s, een band die verder wordt aangescherpt door tal van teamactiviteiten: BBQ, Teambuilding, drinks,…

Snel een oplossing nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren!