8/03/2024

Ontdek Maatwerk SKUDOR Deuren en Ramen bij Deceuninck-Deforce

Met trots presenteren wij onze SKUDOR deuren en ramen, volledig op maat gemaakt in ons eigen atelier. Dit betekent dat u verzekerd bent van een perfect resultaat dat naadloos aansluit bij uw behoeften en ruimte.

Pivoterende Deuren en Vaste Ramen

Onze SKUDOR systemen bieden een breed scala aan mogelijkheden. Kies uit strakke steellook deuren met greepprofiel model 1000 of ga voor een meer landelijke uitstraling met model 6000. De afmetingen van de deuren zijn flexibel, met een maximaal bereik van 1100mm tot 1500mm in breedte en 2700mm in hoogte.

Schuifdeuren voor Diverse Toepassingen

Onze SKUDOR aluminium schuifdeuren bieden een elegant en functioneel alternatief. Beschikbaar in dezelfde stijlen als onze pivoterende deuren, kunt u kiezen voor onderlopende of hangende schuifsystemen, met opties zoals softclose/softopen en lightseal voor extra comfort en gemak.

Standaard Kleuren en Opties

Met standaardkleuren zoals RAL9005 structuur en RAL9016 structuur, kunt u uw deur aanpassen aan elke omgeving. Bovendien zijn alle RAL kleuren beschikbaar op aanvraag. Kies tussen gelaagd glas 3.1.3 of gehard glas 6mm, en pas horizontale en verticale decorlijsten en/of tussenprofielen naar wens aan.

Ontdek Meer in Onze Toonzaal

Bezoek onze toonzaal om meer technische informatie te vinden over onze SKUDOR systemen. Ons deskundig team staat klaar om u technische informatie te verstrekken, demonstraties te geven en advies op maat te bieden. Neem contact op met veerle@dcdf.be voor meer informatie of kom langs voor een persoonlijk gesprek.

Bij Deceuninck-Deforce streven we ernaar om uw ruimtes te transformeren met hoogwaardige, op maat gemaakte deuren en ramen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de mogelijkheden van SKUDOR voor uw project.