8/12/2023

Een Subtiel Schouwspel: De Nieuwe DCDF LEDprofielen voor Indirect Licht

Stel je voor: een verlichtingsspektakel dat niet alleen jouw ruimtes verfraait, maar ook de sfeer subtiel transformeert. Maak kennis met onze nieuwste toevoeging aan het Deceuninck-Deforce assortiment - de verbluffende DCDF LEDprofielen, speciaal ontworpen voor indirect licht. Hier wordt verlichting een kunstvorm, met aandacht voor detail en een focus op jouw visueel comfort.

Verfijnde Behuizing, Endeloze Mogelijkheden

Onze LEDprofielen zijn meer dan alleen behuizing; het zijn kunstwerken op zich. De gestroomlijnde Anodisé Look, het tijdloze Brons, het zuivere Wit en het mysterieuze Zwart bieden een scala aan mogelijkheden om jouw ruimte te transformeren. Maar hier stopt het niet - deze profielen zijn ontworpen voor de toekomstige integratie van LED-verlichting, waardoor je de vrijheid hebt om jouw eigen verlichtingsmeesterwerk te creëren.

Indirect Licht: Een Feest voor de Zintuigen:

Waarom recht in de ogen schijnen als je kunt betoveren met indirect licht? Onze LEDprofielen zijn ontworpen om het licht subtiel te verspreiden, waardoor een zachte gloed ontstaat die de ruimte omhult zonder verblinding. Het is een uitnodiging om de sfeer te omarmen, zonder concessies te doen aan visueel comfort.

Aandacht voor Duurzaamheid

Maar er is meer dan esthetiek alleen. Onze LEDprofielen beloven duurzaamheid, gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit. En wanneer je ze combineert met onze bijpassende afdekkappen, voeg je niet alleen stijl toe, maar ook een extra laag van bescherming.

Ontwerp Jouw Lichtsculptuur

Of je nu een minimalistische woonkamer, een gezellige eetruimte, of een eigentijds kantoor verlicht, de DCDF LEDprofielen bieden de perfecte omlijsting voor jouw verlichtingsvisie. Voeg LED-verlichting toe naar keuze en creëer jouw eigen meesterwerk van indirect licht.

Een Groenere Keuze: Poederlakken voor Milieuvriendelijke LEDprofielen

Bij Deceuninck-Deforce nemen we niet alleen design serieus, maar ook onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze LEDprofielen niet meer te anodiseren, maar te poederlakken. Deze innovatieve aanpak is niet alleen esthetisch, maar ook een bewuste stap naar duurzaamheid.

Het poederlakproces vereist minder energie dan traditionele anodisatiemethoden, wat niet alleen resulteert in een lagere ecologische voetafdruk, maar ook in een efficiëntere productie. Dus, wanneer je kiest voor onze LEDprofielen, kies je niet alleen voor stijl en functionaliteit, maar ook voor een milieuvriendelijke oplossing die de wereld om ons heen respecteert.