Over ons

Deceuninck Deforce is jouw expert in innoverende oplossingen voor deur- en meubelbeslag. Daag ons uit en wij geven een antwoord op jouw maat!

Wij zijn dé betrouwbare partner voor interieurbouwers en architecten

Belgisch bedrijf met familiale waarden

Deceuninck - Deforce is een West-Vlaamse, familiale onderneming met 25 medewerkers.

Als groothandel staan wij bekend als het walhalla voor de schrijnwerker, interieurbouwers en architecten, maar wij bieden natuurlijk ook antwoord op de vraag van de particulier! DCDF beschikt over een uitgebreid aanbod producten en levert uiterst goede service voor zowel de professionals als de particulier.

 

Bij Deceuninck - Deforce is klant echt "ceuninck"!

Onze klanten staan centraal en samen met hen zoeken we naar dé geschikte oplossing op maat. Een persoonlijke en lange termijn klantrelatie daar geloven wij in! Daarom maken wij tijd om onze klanten te leren kennen.

 

DCDF is de partner bij uitstek voor deur- en meubelbeslag, lichtoplossingen, maatwerk,... Waar u ook naar op zoek bent, onze medewerkers zullen er alles aan doen om u op een uiterst professionele manier te helpen bij uw zoektocht.

 

Waar staat DCDF voor?

  • Jarenlange expertise
  • Professionele service
  • Compleet aanbod
  • Klant staat centraal
  • Wij denken met u mee!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's!

  • Je komt terecht in een KMO waar een variabel takenpakket op je ligt te wachten met ruimte voor eigen initiatief.
    Je leert van bij de start de kneepjes van het vak en onze producten door een combinatie van on the job training en opleidingen.
    Hierbij kan je op de ondersteuning rekening van jouw gemotiveerde collega’s, een band die verder wordt aangescherpt door tal van teamactiviteiten: BBQ, Teambuilding, drinks,…