18/09/2023

Transformeer je Interieur met Kadre Steellook Kastdeuren van Deceunink-Deforce

Wanneer het aankomt op het creëren van een stijlvol en functioneel interieur, zijn de details van essentieel belang. En een van de meest opvallende en veelzijdige details in je interieur kan worden gevonden in de keuze van kastdeuren. Bij Deceunink-Deforce begrijpen we de waarde van hoogwaardig maatwerk en de impact die het kan hebben op de uitstraling van je huis. Daarom zijn we trots op onze aluminium Kadre steellook kastdeuren, die met liefde en vakmanschap in ons eigen atelier worden vervaardigd.

Een Tijdloze Uitstraling met Steellook

Kadre steellook kastdeuren zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een tijdloze en verfijnde uitstraling voor hun interieur. Deze deuren zijn verkrijgbaar in een reeks van prachtige standaardkleuren, waaronder zwart (RAL9005 structuur), wit (RAL9016 structuur), messing en brons (Brons structuur). Of je nu een modern, industrieel design of een meer rustieke en landelijke stijl zoekt, onze Kadre steellook deuren passen perfect in elk interieur.

Keuzevrijheid met Profielen

Bij Deceunink-Deforce begrijpen we dat geen twee interieurs hetzelfde zijn. Daarom bieden we niet alleen keuzevrijheid in kleuren, maar ook in profielen. Hier zijn twee geweldige opties:

Optie 1: Kadre Profiel

  • Voor wie houdt van strakke lijnen en een eigentijdse uitstraling, zijn de Kadre profiel deuren perfect. Ze voegen een vleugje modern minimalisme toe aan elke ruimte.

Optie 2: Kadre Reverse Profiel

  • Als je een meer rustieke charme wilt, zijn de Kadre Reverse profiel deuren ideaal. Ze brengen warmte en karakter in je interieur.

Nu met verbeterde bevestiging voor Salice Air scharnieren

Onze Kadre steellook kastdeuren zijn nu nog steviger en beter afgewerkt dankzij de toevoeging van extra versterkingshulzen voor Salice Air scharnieren. Deze hulzen zijn nu los verkrijgbaar, zodat je ze gemakkelijk kunt toevoegen tijdens de montage van je kast. Dit betekent dat je kunt genieten van een nog duurzamere en stabielere bevestiging voor je kastdeuren. Ontdek vandaag nog de verbeteringen aan onze Kadre deuren voor een nog betere interieurervaring.

Duurzaamheid en Onderhoudsgemak

Naast hun esthetische aantrekkingskracht, zijn onze Kadre steellook kastdeuren ook praktisch. Gemaakt van duurzaam aluminium, zijn ze bestand tegen slijtage en eenvoudig te onderhouden. Zo blijft je interieur er jarenlang prachtig uitzien.

Contacteer Ons Vandaag Nog

Wil je meer weten over hoe Kadre steellook kastdeuren jouw interieur kunnen transformeren? Neem vandaag nog contact op met Veerle, onze expert bij Deceunink-Deforce.

Veerle staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het realiseren van je droominterieur. Aarzel niet om contact met haar op te nemen! Met Deceunink-Deforce en Kadre steellook kastdeuren wordt jouw huis een echt meesterwerk van design en functionaliteit.

Download hier de Kadre folder, documentatie en interactief invulformulier