Opleidingstraject tot vertegenwoordiger

Aanbod

Je komt terecht in een KMO waar een variabel takenpakket op je ligt te wachten met ruimte voor eigen initiatief.
Je leert van bij de start de kneepjes van het vak en onze producten door een combinatie van on the job training en opleidingen.
Zodra je alle ins en outs van onze producten kent en een stevige technische basis hebt opgebouwd, is het tijd om aan boord te stappen van ons spannende opleidingstraject voor vertegenwoordigers!
Hierbij kan je op de ondersteuning rekening van jouw gemotiveerde collega’s, een band die verder wordt aangescherpt door tal van teamactiviteiten: BBQ, Teambuilding, drinks,…

Jouw rol in ons verhaal?

Als technisch adviseur speel je een cruciale rol in het leveren van een zorgeloze ervaring aan onze gewaardeerde B2B-klanten. Je legt sterke relaties met hen door op maat gemaakt advies te bieden en hen te begeleiden gedurende het gehele verkoopproces. Bovendien, na het bereiken van uitmuntendheid in de rol van technisch adviseur, krijg je de kans om door te stromen naar ons opleidingstraject voor vertegenwoordigers.

Hiervoor ga je:

 • Klanten zowel telefonisch, per mail als face to face te woord staan
 • Hun orders van a tot z verwerken en opvolgen
 • Zelf opzoekingswerk verrichten om hun het meest passende antwoord of alternatief voor te stellen
 • Je kennis verder aanscherpen d.m.v. opleidingen en zelfstudie (on the job)

Jouw sterktes?

Wie je bent:

 • Je bent een betrouwbare partner en staat paraat voor zowel klanten als collega’s.
 • Je wilt een echte expert worden en wilt je verdiepen in ons product
 • Je bent innovatief en drijft zowel verandering in onze producten als onze organisatie
 • Tot slot ben je een echte maatwerken die zich verdiept in de klanten en de organisatie

Wat je kan:

 • Je hebt een technische onderlegdheid en interesseert je in ons product
 • Je kan een eerste verkoopservaring voorleggen
 • Je kan bruggen bouwen en werkt met het oog op de lange termijn
 • Je werkt vlot met computers en stapt mee in een geïnformatiseerd verhaal

Bedrijfsinformatie

Deceuninck-Deforce is dé betrouwbare partner voor interieurbouwers en architecten. Als expert in innoverende oplossingen voor deur- en meubelbeslag, laten wij ons elke dag uitdagen en geven wij onze klanten een antwoord op maat.

Hiervoor bestaat Deceuninck-Deforce uit twee grote pijlers:

 1. De logistieke afdeling: Deze beslaat een voorraad van 25.000 producten waardoor we snel kunnen inspelen op de noden van onze klanten.
 2. De verkoopafdeling: -Hier ga jij deel van uitmaken!. We zorgen telkens voor een onberispelijke service en staan onze klanten dagdagelijks met onze expertise bij. Hiervoor hebben we zowel een binnendienst om de klanten telefonisch te woord te staan, alsook een toonzaal waar we mensen kunnen ontvangen en face-to-face adviseren.

Tot slot willen we ook innovatief inspelen op de uitdagingen die de markt van morgen stelt, om ons hierin te ondersteunen hebben we ook ons eigen atelierteam die opdrachten op maat van de klant uitvoert.

Onze toonzaal en ons magazijn zijn beiden gelegen aan het kanaal in Izegem/Kachtem op slechts een minuutje rijden van de E403.